Gio Eloise Corvin

“Wat ga je doen vanmorgen?” vroeg Eloise.

Gio trok het T-shirt over zijn hoofd voor hij antwoordde. “Op de parkeerplaats hierachter ga ik oefenen met twee flessen. Dat bedrijf is gesloten en ik heb de ruimte. Vanavond heb ik een optreden in het Aambeeld. Alles bij elkaar heb ik bijna voldoende geld voor de reis. Vooral de tips tikken aan. Ga je mee vanavond?”

“Super, dan kan ik met je pronken.”

Het optreden was een succes. Hij probeerde nieuwe rookfiguren en die vielen in de smaak. Met wat hij van Linianesca geleerd had, slaagde hij erin de wolkenruiters te laten bewegen. Vandaag sloeg hij het oefenen met twee flessen over. Hij concentreerde zich op het samenzijn met Eloise. Goed gehumeurd zette hij twee kopjes koffie op tafel. In zijn richting schoof Eloise een envelop.

“Wat is dit?”

“Ik beloofde je geld. Met anderhalf duizend euro kan je mee met de Wicca reis. Super. Samen op vakantie.” Ze nam een slok koffie.

Gisterenmiddag, tijdens het oefenen van Gio, had Eloise Wilma bijgepraat over de plannen van Gio. Niet alles. Dat Gio met haar het bed deelde ging Wilma niets aan. Ze dacht dat Wilma het vermoedde, want Wilma waarschuwde Eloise opnieuw voor haar zoon. Welke moeder vertrouwde haar eigen kind zo slecht? Moest ze niet stoppen met dit toneelstuk? Hoe zwaar woog de verplichting aan Wilma? Het voelde niet goed om op deze manier met Gio om te gaan. Met een zucht stak ze de duizend euro van Wilma in haar tas. Met vijfhonderd euro van haarzelf moest het lukken om Gio mee te krijgen.

(Wordt vervolgd)

Toelichting:

Dit is een gedeelte uit het single-boek ‘De zoektocht van Gio.’(YA fantasy). Gio gaat op zoek naar zijn vader en de betekenis van zijn magische krachten. Heksen, Sinti en geesten kruizen zijn pad en vindt hij zijn liefde terug?

Wil je meer lezen over de zoektocht? Klik hier. Het is als e-boek te koop bij Ambilicious

Hier vind je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn Instagram-account.

Deel dit artikel