Wedstrijden

boeken
boeken en hulpbronnen

Behalve boeken en verhalen voor mijn blog doe ik ook mee aan wedstrijden. Tot nu toe val ik niet in de prijzen maar je leert ervan en enige zelfkastijding is mij niet vreemd. Tenslotte ben ik katholiek opgevoed.

Ik schrijf ook boeken.

  • Kwaak de Kikker. Ik heb een serie Kwaakverhalen geschreven voor mijn kleinkinderen en ga daar ooit een echt kinderboek van maken.
  • Terug naar Shangri-La . Een 1ste deel van een fantasyverhaal. Gijs vindt een schat, ontmoet buitenaardse wezens, praat met Merlijn maar vindt hij ook de liefde? Het boek komt dit jaar uit
  • De strijd om Shangri-La.Het 2de deel van een fantasyverhaal. Een buitenaardse reis, verscheurende dieren, een galactische oorlog. Komt dat allemaal goed? Misschien komt het volgend jaar uit
  • De Tweeling, Het is de bedoeling dat het een trilogie wordt. Het boek is verkrijgbaar bij Ambilicious . Voor meer informatie zie “Draken, reuzen en zwarte dwergen.”
  • Fatale briefjes, een serie korte verhalen, sommige thriller, sommige fantasy. Bij Kobo vindt je het boek als gratis e-book.
  • Helse sprookjes, de sprookjes herschreven naar hun oorsprong. Net even anders dan de Disney-versies, niet zo suikerzoet en seks wordt niet uit de weg gegaan.. Gratis verkrijgbaar bij Kobo.
  • Pausen, een apart slag volk. Niet duivels was hen vreemd. Smeuïge verhalen uit de krochten van het Vaticaan. Als e-book verkrijgbaar bij Kobo. Je vind een aantal van deze verhalen hier.

Zodra ik een boek klaar heb, vermeld ik dat op mijn blog.

Dit is mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn instagram account

Je vindt me ook op TikTok

Deze blog is gepubliceerd op 06-12-2016 en bijgewerkt op 10-02-2021/21-03-2023

Deel dit artikel