een schrijversblog voor lezers van fantasy en andere zaken

Fantasie verhalen

Contact

Wil je contact of heb je vragen

Wil je contact? Als je vragen hebt, kan je die via het contactformulier aan mij stellen. Ik probeer zo spoedig mogelijk te reageren, jij krijgt altijd een antwoord.

Contact via mijn Nieuwsbrief

contactbrief
stuur mij je nieuwsbrief

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen, dat kan via deze contact pagina. Klik hier en stuur een berichtje naar dat mailadres (wimaf25wag@gmail.com) of vult onderstaand contactformulier in en ik zet je op de maillijst.

En als je alleen hallo wilt zeggen, is dat ook prima.

Blogberichten

Elke veertien dagen stuur ik met die nieuwsbrief een kort verhaal (500-1000 woorden) . Ik schrijf over van alles en nog wat: van Trump tot sneeuwklokjes. Ik schrijf over wat me op dat moment opvalt of intrigeert en probeer iemand een glimlach te bezorgen met humor, ironie, bizarre weetjes en speelse onverwachte invalshoeken. Het zijn geen zware verhalen, daar ben ik niet van, soms geef ik mijn mening ergens over maar ik probeer het zo te formuleren dat het makkelijk te lezen is. Ik ben meer van de lectuur dan van de literatuur. Het is maar dat je het weet.

Wil je eerst zien wat voor verhalen ik schrijf? Klik dan hier voor mijn korte verhalen.

Ik schrijf alleen maar over zaken waar ik een klik mee heb.Ik ben geen broodschrijver, ik schrijf omdat ik het leuk vind en dat kan, althans in mijn geval, alleen als ik een klik met iets heeft.

Mocht je een idee, suggestie, onderwerp of een vraag hebben waarvan je denkt dat ik het mij interesseert, stuur me dan een mail of het contactformulier hieronder. Zo heeft iemand mij ooit gevraagd: schrijf iets over vensterbankjes, dan zoek ik een leuke of bizarre invalshoek en schrijf daar over.

Facebook

Je kan me ook volgen via Facebook, klik hier

Of via instagram en op TikTok vind je me ook

Deze blog is gepubliceerd op 6-12-2017 en bijgesteld op 10-02-2021/18-09-2023

Contactformulier

  Deel dit artikel
  1. Ursula

   Ha Wim,
   Dat is een fijn intermezzo zo’n spionageverhaal. Nu weer terug in de complexe materie der Dialectische Gedragtherapie. Niks geen rode brievenbussen. Wel onverwachte wendigen.
   Groeten vanuit de hoofdstad,
   Ursula

   • Wim

    Ik doe me best; het verhaal over de Waal komt al aardig in zicht. Doe het rustig aan in de hoofdstad.
    groet
    wim

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén