Verhalen, muziek en ander ongerief

Verhalen

Ik schrijf verhalen. De meeste staan op mijn blog, onder korte verhalen. Ik zit ook op Facebook en heb een aparte Facebook pagina. Met die laatste doe ik niet veel, ik heb mijn handen al vol aan mijn persoonlijke Facebook en mijn blog tenslotte bestaat het leven uit meer dan achter de computer zitten.

Oudere verwijderde verhalen van mijn blog en daarvan de beste, althans dat vind ik, plaats ik op Facebook.

In het blad Facebook verhalen lees je om welke verhalen het gaat.

Met Twitter heb ik niets. Ik heb geen zin om in 280 tekens iets, wat dan ook, de ruimte in slingeren. Hoeveel zin heeft dat? Wat is de toegevoegde waarde van dat medium. Ja, het is snel en kort maar wat dan nog. Ik heb al moeite om mijn mail bij te houden laat staan nog zo’n medium erbij.

Muziek

Muziek is the key of live en dat meen ik. Want muziek brengt vrolijkheid en soms rust, ik kan geen noot spelen en ik heb geen maatgevoel maar zonder muziek zou ik niet kunnen. Altijd heb ik een CD of langspeelplaat opstaan.

Facebook
Brilletje van John Lennon

Daarom plaats ik YouTube filmpjes van mijn favoriete muziek en ik hoop dat ik hiermee een glimlach teweeg breng.

In het blad Facebook muziek kan je zien welke filmpjes ik geplaatst heb op mijn Facebook pagina. Er staan er nog niet veel op, maar dat vult zich in de loop van de tijd vanzelf aan.

Ander ongerief

Tja, ik moet nog nadenken over wat daar onder zou kunnen vallen, voorlopig helemaal niets. De toekomst zal het leren of deze lege pagina ooit een invulling krijgt. Misschien een langer vakantieverhaal of zo iets?

Hier vindt je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Deel dit artikel