Blogverhalen dat zijn de verhalen over VanAllesWat en dat is, inderdaad, van alles wat. Dit zijn de verhalen van 2024. Hier plaats ik mijn  verhalen die niet in een subcategorie in korte verhalen staan. Ik kan dus niet echt zeggen waar ze over gaan, want ze zijn allemaal verschillend . Het ligt er maar net aan wat mij opvalt. Soms zijn de verhalen beschouwend, soms een beetje schurend maar vaker ironisch en met humor: leuke verhalen dus, althans dat is de bedoeling.

Klik op de menubalk bovenin op VanAllesWat2024 en vervolgens op het verhaal wat je wilt lezen.

Er zijn website die zich specialiseren in het publiceren van korte verhalen. Neem bijvoorbeeld de website 1001 korte verhalen. Wil je wat lezen, klik hier.

Het korte verhaal is een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Er wordt geklaagd dat kinderen weinig of slecht lezen. Daar is wat aan te doen, laat ze korte verhalen lezen of stripverhalen. Heus op een gegeven moment pakken ze echt wel een boek.

Het korte verhaal is alles behalve een modegril en het schijnt zelfs zo te zijn dat in deze coronatijd het korte verhaal een nieuwe vlucht genomen heeft. Er is sinds een jaar of tien zelfs een prijs voor het korte verhaal, de JMA Biesheuvelprijs.

Hier vindt je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn instagram account.

Deel dit artikel