Wow, de vlag kan uit

lolita twee
feest

NBD Biblion heeft mijn boek in de collectie opgenomen. Dat gebeurt alleen als ze verwachten dat het boek goed in de leesmarkt ligt. De kans dat Biblion je boek geselecteerd is ongeveer 1:2. Dus heel uitzonderlijk is de keus niet. Toch word ik hier blij van. Meer mensen kunnen mijn boek lezen.

Zeven exemplaren heeft Biblion gekocht. Het is een softcover. Dat betekent dat het boek eerst min of meer gesloopt wordt voor het klaar is om via de bibliotheek uitgeleend te worden.

Ze maken van de cover, rug en achterkant een scan. Daarna wordt de hele omslag eraf gescheurd. Uiteindelijk komt dat buitenwerk op karton terug rond het boek. Na versteviging van het binnenwerk is het boek klaar voor uitlenen. De boeken van NBD Biblion hebben een lange levensduur en worden gemiddeld 80 keer gelezen in 10 jaar. Statistisch gesproken levert dat 560 lezers voor mijn boek op en dat vind ik een fijn gevoel.

Dit boek is mijn debuut

Een debuut is altijd moeilijk, je bent een onbekende schrijver en elk jaar komen er honderden nieuwe boeken uit. Ik schrijf fantasy en dat is geen grote markt. Toch ben ik niet ontevreden over de reacties. De recensies zijn goed en elke maand gaan er een aantal boeken over de toonbank. Het boek is nu ook als e-book verkrijgbaar bij Ambilicious, Bruna, boeken.nl, Kobo enz. Bij Kobo plus kan je het boek gratis lezen.

Flaptekst

De tovenaar Dwaine vermoordt zijn broer Shaun. Voor haar dood stuurt Caitlyn hun baby’s met een ruimtepoort naar twee verschillende werelden. Lianne groeit op als dwerg en Lyam als elf zonder elkaars bestaan te kennen. Na hun vijftiende gaan ze op zoek naar hun verleden en een tovenaar om hen les te geven. Bij toeval ontmoeten ze elkaar op de wereld der Picten. Ze redden het telepathische duizendvolk van een boze tovenaar. Draken, orcs en elven worden hun vrienden. Vijandige zwarte dwergen kruisen hun pad, het lukt de tweeling hen te doden. Een verdwenen volk houdt hen tegen met een magisch beeld. Ze ontdekken de toverkracht van rode, paarse en witte stenen. Stapje voor stapje verwerven ze, op verschillende werelden, de waarheid over hun familie en de kennis om zich als tovenaar te handhaven. Lianne wordt drakenrijdster en Lyam vertrekt naar de aarde. Treffen ze elkaar ooit weer en nemen ze wraak op Dwaine? Ben je nieuwsgierig naar de eerste pagina’s? Klik hier.

Hier vind je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn instagram account.

Op TikTok vind je me ook

Deel dit artikel