Ik heb al heel wat publicaties op mijn naam staan. Het zijn voornamelijk fantasy boeken, maar ook een boek met tamelijk afwijkende sprookjes en een over de duivelse pausen in het Vaticaan en dat waren er velen.

Boeken

Ambilicious geeft mijn fantasy boeken uit. Dit is de link naar de uitgever.

Bij KOBO plaats ik ook boeken. Dat zijn de verhalen die afwijken van de gebruikelijke fantasy verhalen. Daarom zijn ze spotgoedkoop: ik wil simpelweg graag dat ze gelezen worden.Dit is de link naar KOBO

Recensies belangrijk. Die vind je bij Hebban. Dit zijn de links. ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen,’ ‘De tunnel van Merlijn‘ en ‘De zoektocht van Gio

Ik zou zeggen, kijk naar de recensies. Blader door de eerste inkijkpagina’s. Misschien vind je het de moeite waard. Ik heb aan het schrijven in ieder geval veel plezier beleefd. Hier alvast een stukje uit ‘De pausen, een apart slag volk.’ Duivelse pausen wat zijn dat? De combinatie klopt nu niet meer, maar in de middeleeuwen en renaissance was een duivelse paus eerder regel dan uitzondering.  Overspel…minnaressen …sensatie …moord …roof …seks, dat klinkt aantrekkelijk. Waar vind je dat? Bij de paus, misschien niet bij de huidige, maar wel bij de beroepsgroep.

Ik loop, voor een verhaal, tegen een lijst met Pausen op. Dat is een verbazingwekkend apart slag volk. De eerste vijfentwintig van hen zijn allemaal gemarteld: onthoofd, gekruisigd, verdronken met een anker om de nek, voor de leeuwen gegooid, in ieder geval niet prettig aan hun eind gekomen. Niet een vak met een voortreffelijke toekomst zou ik zeggen. Typisch een gevalletje roeping.

Hier vind je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn Instagram-account.

Deel dit artikel