fantasie

Wat zou de mensheid zonder fantasie zijn? Dan zaten we nog steeds elkaar te vlooien in de bomen. Mensen krijgen een idee en gaan daarmee aan de slag. Een idee ontstaat niet zomaar, daar is fantasie voor nodig.

Mijn ideeën van overal en nergens vandaan. Het kan zijn van een foto, een krantenartikel, een gesprek, een film of een cartoon. Ik heb weinig nodig om te schrijven. Ik schrijf graag, snel en veel. Een thriller schrijven zal ik niet snel doen, een spannend verhaal met wat erotiek erin lukt me. Maar het liefste schrijf ik fantasy en kinderverhalen. Die genres zijn gebaseerd op fantasie en daar kunnen leuke boeken uit voortkomen. Mijn voorkeur gaat naar de fantasie van fantasy. Als schrijver kun je er een hoop in kwijt.

Schrijven doe ik al heel lang. Dat heeft een reden. Ik heb een brede belangstelling en ik kan niet stil zitten. In mijn werkzame leven ben ik van alles geweest: klusjesman, planeconoom, manager, projectleider, onderzoeker. Daarin vond ik oplossingen buiten de kaders. Als schrijver laat ik mijn fantasie uit de lijntjes glippen. In de tuin, wandelend en fietsend vind ik fysieke ontspanning.

Mijn boeken vind je bij Kobo en Ambilicious en op mijn blog vind je korte verhalen.

Dit zijn mijn fysieke en e-boeken over de afgelopen vijf tot zes jaar. Dit jaar komen er minimaal een hardcopy en een e-book bij.  Ze vindt ze bij Ambilicious en Kobo.

Hier vind je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn Instagram account.

Deel dit artikel