Sneeuwvlokken en er ligt sneeuw

Sneeuwvlokken, sneeuw, hoera en tegelijkertijd is dat een probleem. Ik schreef aan een verhaal over hoog water in de Waal toen de eerste sneeuwvlokken vielen en daar wilde ik ook over

sneeuwduin
sneeuwduin in de tuin

schrijven. Daarna sloeg de vorst toe met als gevolg ijspret als tegengif tegen die verdomde corona. Dus waar schreef ik over? Hoog water, sneeuw of schaatsen? Als alle problemen zo zwaar waren, was de wereld er een heel stuk beter aan toe.

Ik koos voor sneeuw. Dat verhaal staat nu op mijn blog, als je het wilt lezen, klik hier. Natuurlijk kon ik de vorst niet onbesproken laten en je weet, zodra het één nachtje een beetje vriest praat een Hollander direct verlekkerd over de komende Elfstedentocht. De Friezen hoor je niet, die weten wel beter.

Boost aan mijn blog

Ik heb een slechte rug, in zacht zand kan ik niet lopen en in sneeuw ook niet. Wandelen is er even niet bij en ik zit noodgedwongen thuis. Die tijd gebruik ik om:

  1. te werken aan de belastingaangifte 2020 waar ik altijd tegen aanhik en tegen heug aan begin,
  2. mijn blog eens een stevige boost te geven want dat is hard nodig.

Ik heb al een paar jaar een blog voor verhalen en elke veertien dagen stuur ik een nieuwsbrief naar degenen, die zich voor mijn mailinglist hebben opgegeven met een link naar een nieuw verhaal, meestal van maximaal duizend woorden. Het verhaal gaat over van alles en nog wat, van Trump tot sneeuwklokjes, ik schrijf over wat me op dat moment opvalt of intrigeert en probeer iemand een glimlach te bezorgen met humor, ironie, bizarre weetjes en speelse, onverwachte invalshoeken. Klik hier en kijk eens rond bij korte verhalen, dan krijg je een indruk van wat ik schrijf.

Ik schrijf voor mijn plezier, toch wil ik gelezen worden en dat kan alleen als ik mijn blog een stevige boost geef. Daar werk ik dus aan. En daarom ben ik van plan meer berichten te plaatsen.

Groet

Wim

Wil je naar het contactformulier? Klik hier

 Als je mij op mijn persoonlijke Facebook wil volgen, klik hier 

Deel dit artikel