Shangri-La deel twee

Ten lange leste schalden de trompetten, roffelden de trommels en het gejuich overstemde alles. De strijd om Shangri-La is uitgevochten en je leest het in”De strijd om Shangri-La” bij Kobo. Je kan het gratis lezen via Kobo Plus of voor de prijs van een ijsje als e-book aanschaffen.

Citaat uit ‘de strijd om Shangri-La’

De duisternis viel sluipend in en lang duurde het niet meer voor het zwart van de nacht overheerste. Hij wilde met een paar keer prikken dit stuk afmaken, vanwege dat onderbuikgevoel. Om de een of andere reden leek het of iets of iemand naar hem loerde, iets dat wachtte op het juiste moment. Vreemd, de vogels vlogen niet, rond wippende konijnen zaten niet in het gras en de laag scherende zwaluwen waren verdwenen.

de strijd om Shangri-La
de strijd om Shangri-la met Gijs en Merlijn

Totaal vanuit het niets klonk daar die ijselijke kreet, zijn handen lagen eerder op de oren dat de afstandsmeter op de grond lag. Wat een afschuwelijk geluid en waar kwam het vandaan? Tijd om te schrikken kreeg hij niet, daar zorgde die op hem afstormende witte vlek, met die open gesperde muil met messcherpe rode tanden, voor.

Het sein van de ogen bereikte z’n lichaam voordat het in zijn verstand binnen kwam en die buikschuif over de stenen kwam hard aan. Gijs voelde zich jachtwild, ijskoud en bevend bang als een konijn, drukte hij zich de grond in, de pijn van die buikschuif negeerde hij.

Voor de tweede keer in korte tijd voelde hij angst om te sterven

E-books

Dit is mijn tweede e-book. Tot nu toe bevalt mij het plaatsen van een e-book beter dan een POD-boek. Het is gewoonweg minder gedoe en gaat niet ten koste van mijn schrijftijd. Naast e-books, plaats ik alles op mijn blog en werk ik met een reguliere uitgever. Ik wil schrijven maar toch ook gelezen worden. En dit vind ik voor mij een goede oplossing. Zie al mijn e-books bij Kobo.

Hier vindt je mijn contactformulier

Geplaatst op 30-7-2021, herzien op 19-10-2021

Deel dit artikel