Real love en gratis e-book

gratis e-books. Mijn schrijfattributen
Deze hulpmiddelen gebruik ik voor mijn gratis e-books.

Real Love was de laatste single van the Beatles en stond vier in Engeland. Niet slecht vanuit het graf van John. Ik schrijf geen muziek, ik schrijf verhalen en hoop niet dat dit mijn laatste boeken zijn, ik heb nog verhalen in mij die verteld moeten worden. Deze boeken zijn gratis als e-book verkrijgbaar bij Kobo-plus of voor € 1,99 bij Kobo. Een gratis e-book, wie wil dat niet? Dit zijn de beschrijvingen.

Terug naar Shangri-La

Tot diep onder de ruïne van het Romeinse fort volgt Gijs, een armlastige student archeologie, aanwijzingen voor een schat. Hij vindt Marcus, een doodzieke Shangri-Laan. Marcus vraagt Gijs hem te redden door de tovenaar Merlijn op te sporen, ergens bij kasteel Tintagel in Cornwall. Gijs ontmoet Maria, ze vallen voor elkaar. Ze is journaliste en ruikt een goed verhaal. Dat kan Gijs niet gebruiken, hij moet Marcus redden en hij wil het goud van de buitenaardse Shangri-Lanen zelf houden. Hij brengt de journaliste op een dwaalspoor. Vindt hij Merlijn en kan hij Marcus redden? Komt het nog goed met Maria?

De strijd om Shangri-La

In Ierland vindt Gijs het graf van een mythische Keltische held. De Banchees willen Gijs vermoorden. Met hulp van een corrupte Scotland Yard agent slaan Gijs en Maria op de vlucht tot Merlijn en Marcus hen met magie op Lanzarote vinden. De twee Shangri-Lanen halen hen over de planeet Shangri-La te helpen tegen de Banchees door op aarde op zoek te gaan naar verloren toverspreuken. Als tegenprestatie mogen Gijs en Maria Shangri-La bezoeken. Daar aangekomen overleven ze ternauwernood een aanval op hun luchtauto en ontsnappen ze aan de verscheurende vallei dieren. De Shangri-Lanen gaan de eeuwen durende oorlog met hun vijand verliezen en de ruimtevloot van de Banchees nadert Shangri-La. Merlijn weigert Gijs en Maria terug naar de aarde te brengen en het dreigt uit te lopen op de vernietiging van Shangri-La met hen erbij.

Wordt de vernietiging van Shangri-La voorkomen, komen ze via de magische weg terug op aarde en wat heeft Merlijn Gijs nog meer te vragen?

De pausen, een apart slag volk

Minnaressen, sensatie, roof, gif, macht, moord, seks in alle vormen. Heel wat pausen waren er niet vies van. Hun duivelse karakter, hun omgang met de macht en de rijkdom van de kerk: vaak was de paus geen voorbeeld van een stichtelijk geloof. En waarom wilden ze een baan waarbij bijna dertig procent onprettig aan het einde kwam?

Eindelijk komt pausin Johanna tot leven en krijgt de duivel Moenen een podium. En hoe zit het met de  kinderen en kindskinderen van de pausen?

In de krochten van het Vaticaan liggen de smeuïge verhalen voor het oprapen.

Moord, roof, seks: het gebeurde allemaal op en onder de heilige stoel in Rome en je leest het in dit gratis e-book.

Fatale briefjes

Geheimen, spanning, liefde, diefstal, overspel, moord, revolutie en seks in dit gratis e-book. Het komt allemaal voor in deze korte verhalen.

Helse sprookjes

Seks, spanning en sensatie is niet iets wat je verwacht in sprookjes. In deze sprookjes vind je het, dit zijn helse sprookjes. Dit zijn niet de suikerzoete baksels van Grimm of Disney. Moord, vergiftiging, diefstal, in de brand steken: alles komt in deze sprookjes voor.

Sneeuwwitje, een onschuldige prinses? Dat valt tegen, haar eigen katten eten haar op. Doornroosje prikt zich aan een roos? Ze prikt zich liever aan haar prins. Ali Baba is de aanvoerder van de veertig rovers en zijn erfgenaam is CEO van de website Alibaba. De wolf eet Roodkapje helemaal niet op, de wolf ziet Roodkapje als zijn moeder. Roodkapje staat haar mannetje, naakt prikt ze met een mes op een plek in het lijf van de jager waar een man nogal gevoelig is.

Ik noem ze helse sprookjes, met reden. Boy oh boy, suiker is in deze sprookjes ver te zoeken. Verstop ze voor de tere kinderkens en hou ze voor jezelf.

Hier vindt je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Deel dit artikel