E-books gratis, free as a bird

Het nummer staat op The Beatles Anthology en schopte het tot nummer zes in the Billboard top 100 in 1995. Free als een vogel zijn ook mijn boeken. Ik geef ze gratis weg bij kobo plus. Ze zijn zo vrij als een vogel.Op dit moment staan daar de volgende boeken:

e-books gratis
Mijn boeken zijn zo vrij als deze mussen

“Terug naar Shangri-La”, deel een van een fantasyserie.

“De strijd om Shangri-La”, deel twee  van een fantasyserie.

“De pausen, een apart slag volk” . Deze zou ik proberen

“Fatale briefjes”

“Helse sprookjes” Dit is de leukste

Gratis e-books

Waarom gratis e-books? Waarom niet? Mij gaat het om het plezier van het schrijven, het neerzetten van een, hoop ik, goed geschreven verhaal. Als ik iemand daarmee een paar plezierige uren bezorg is dat een bonus. Geld verdienen is niet mijn doel, bovendien verdien je met boeken alleen geld als je Terry Pratchett of Tolkien heette. 

Een POD-boek is heerlijk, want een eigen boek, om in je hand te houden, voelt fantastisch. Voor de rest is POD mij teveel gedoe en een tijdvreter, daar heb ik geen zin in. Ik heb, op basis van een eerste grove opzet, een traject lopen bij Ambilicious voor een fantasy trilogie. Voor het overige publiceer ik mijn boeken/verhalen als e-books, dat gaat lekker makkelijk en ik geef ze gratis weg bij Kobo-plus of voor €1,99 bij Kobo. Deze wijze van uitgeven geeft mij rust.

Ik schrijf graag gevarieerd. Bij Kobo staan twee fantasyboeken, een sprookjesboek (maar dan net een slag anders), een verzameling thrillerachtige verhalen en verhalen waarbij ik de smeuïge pausen uit het verleden op de hak neem. Ik schrijf ook kinderboeken maar die zijn nog niet klaar voor publicatie.

Litteratuur

free as a bird
Gezien bij Waanders in de Broeren

Ik schrijf geen litteratuur, dat is voor mij te hoog gegrepen. Ik schrijf lectuur. Toch kan ik het niet laten deze foto van Waanders In de Broeren toe te voegen. Alleen al voor de oude kerk is deze prachtige boekhandel in Zwolle een bezoek meer dan waard.

Hier vindt je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Zo kom je op de website van Waanders in de Broeren

Deel dit artikel