Draken, reuzen en zwarte dwergen

draken
de voorkant van mijn boek

Dwergen zijn mythologische wezens en behoorlijk kleiner dan mensen. Ze houden van lekker eten en zijn vaak dik. Ze hebben dikwijls lange baarden. Dwergen wonen in het algemeen ondergronds en zijn meesters in mijnbouw en metaalbewerking. Ze vechten bij voorkeur met bijlen of strijdhamers. Grotendeels gaat dat bij de dwergen in mijn trilogie op. Ze zijn wat donkerder getint omdat ze niet ondergronds wonen en het zijn geen lieverdjes. Het zijn krijgertovenaars en ze proberen Lyam en Lianne te doden. Dat lukt niet. In tegendeel de tovenaarstweeling dood hen.

Lianne en Lyam komen in aanraking met een verdwenen volk, de Draci’s. Die worden op hun beurt aangevallen door luchtwezens, gestuurd door de zwarte dwergen. Nu de zwarte dwergen ook hen bedreigen kunnen ze niet buiten een nieuwe oorlog blijven. De Draci’s hebben de macht die krijgertovenaars in een klap weg te vagen. Dan moeten ze eerst de wereld van de dwergen vinden. Met hulp van Lyam en Lianne vinden ze die wereld. De vraag is wat doen ze dan?

De schrijver

Ik ben alles geweest: klusjesman, planeconoom, manager, projectleider, onderzoeker. Daarin vond ik oplossingen buiten de kaders. Als schrijver laat ik mijn fantasie uit de lijntjes glippen. Dat leidt tot ontspannende fictie op basis van een idee wat overal vandaan kan komen. Ik schrijf voor mijn plezier. Logisch, als ik liever zou timmeren pakte ik een hamer in plaats van een pen. Of in mijn geval een toetsenbord. Plezier is niet voldoende. Elke schrijver wil gelezen worden, ik ook. Ik hoop dat mijn boek de lezer een paar uur ontspanning bezorgt.

Trilogie

Van mijn fantasy trilogie ‘De tovenaarstweeling’ is deel 1 ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen’ verkrijgbaar. Als je wilt weten wat je kan verwachten, lees dan hier het eerste stuk (inkijkexemplaar, onderaan). Ik hoop dat je er plezier aan beleeft.

Hier vindt je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn instagram account.

Deel dit artikel