Draken, reuzen en zwarte dwergen

Volgens Wikipedia is een reus een groot mythisch wezen met niet menselijke eigenschappen. Uitzonderlijk grote mensen noemt men ook reuzen.

draken
de voorkant van mijn boek

In mijn fantasy trilogie ‘De tovenaarstweeling’ komen reuzen voor. Daar heten ze onder verschillende rassen: grootkammen, katmensen, goden, het verdwenen volk, Draci’s. Het zijn inderdaad niet menselijk wezens. In het eerste deel ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen’ speelt de oude oorlog der stenen een grote rol. De Draci’s bleven daar buiten. Nu de zwarte dwergen ook hen bedreigen kunnen ze niet buiten de nieuwe oorlog blijven. De Draci’s hebben de macht de zwarte dwergen in een klap weg te vegen. Dan moeten ze eerst de wereld van de dwergen vinden. Met hulp van Lyam en Lianne vinden ze die wereld. De vraag is wat doen ze dan?

De schrijver

Ik ben alles geweest: klusjesman, planeconoom, manager, projectleider, onderzoeker. Daarin vond ik oplossingen buiten de kaders. Als schrijver laat ik mijn fantasie uit de lijntjes glippen. Dat leidt tot ontspannende fictie op basis van een idee wat overal vandaan kan komen. Ik schrijf voor mijn plezier. Logisch, als ik liever zou timmeren pakte ik een hamer in plaats van een pen. Of in mijn geval een toetsenbord. Plezier is niet voldoende. Elke schrijver wil gelezen worden, ik ook. Ik hoop dat mijn boek de lezer een paar uur ontspanning bezorgt.

Op mijn blog, facebook en instagram deel ik verhalen en foto’s die mij verbazen

Trilogie

Van mijn fantasy trilogie ‘De tovenaarstweeling’ is deel 1 ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen’ verkrijgbaar. Als je wilt bestellen of weten wat je kan verwachten, lees dan het eerste stuk (inkijkexemplaar, onderaan). Ik hoop dat je er plezier aan beleeft.

Hier vindt je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn instagram account.

Deel dit artikel