De tovenaar in het verhaal

draken, tovenaar
de voorkant van mijn boek

De tovenaar Dwaine vermoordt zijn broer Shaun. Voor haar dood stuurt zijn vrouw Caitlyn hun baby’s met een ruimtepoort naar twee verschillende werelden. Lianne groeit op als dwerg en Lyam als elf zonder elkaars bestaan te kennen. Na hun vijftiende gaan ze op zoek naar hun verleden en een tovenaar om hen les te geven. Bij toeval brengen ruimtepoorten hen bij elkaar op de wereld der Picten. Ze redden de telepathische apenkorf van een boze tovenaar. Draken, orcs en elven worden hun vrienden. Vijandige zwarte dwergen kruisen hun pad, het lukt de tweeling hen te doden. Een verdwenen, niet menselijk, volk houdt hen tegen met een magisch beeld. Ze ontdekken de toverkracht van rode, paarse en witte stenen. Stapje voor stapje verwerven ze, op verschillende werelden, de waarheid over hun familie en de kennis om zich als tovenaar te handhaven. Lianne wordt drakenrijdster en Lyam vertrekt naar de aarde. Treffen ze elkaar ooit weer en nemen ze wraak op Dwaine?

De schrijver

Ik ben alles geweest: klusjesman, planeconoom, manager, projectleider, onderzoeker. Daarin vond ik oplossingen buiten de kaders. Als schrijver laat ik mijn fantasie uit de lijntjes glippen. Dat leidt tot ontspannende fictie op basis van een idee wat overal vandaan kan komen. Ik schrijf voor mijn plezier. Logisch, als ik liever zou timmeren pakte ik een hamer in plaats van een pen. Of in mijn geval een toetsenbord. Plezier is niet voldoende. Elke schrijver wil gelezen worden, ik ook. Ik hoop dat mijn boek de lezer een paar uur ontspanning bezorgt.

Op mijn blog, facebook en instagram, deel ik verhalen en foto’s die mij verbazen

Trilogie

Van mijn fantasy trilogie ‘De tovenaarstweeling’ is deel 1 ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen’ verkrijgbaar. Nieuwsgierig? Deze link brengt je naar een inkijkexemplaar en toon de eerste pagina’s van het verhaal.

Ik hoop dat je er plezier aan beleeft.

Van lezers krijg ik positieve reacties: het boek leest prettig, het trekt je het verhaal in, de magie is overtuigend, er zit humor in, de sfeer lijkt op die van Harrie Potter/Tolkien. Hier en hier vind je recensies.

Hier vind je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn instagram account.

Op TikTok vindt je me ook

Deel dit artikel