Brett

draken, tovenaar
de cover van mijn boek

Brett is de pleegvader van Lianne in mijn boek ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen’. Hij is mijn favoriete bijfiguur. De baby verwoestte het leven dat hij voor zich zag. De manier waarop hij daarmee omgaan vind ik groots. Daarom hier een citaat van Brett.

Brett citaat

Fluitend stond Brett op, hij had een nieuw deuntje en bijna twee dagen om met de panfluit daar een leuk liedje van te maken voor het Bergfeest waar hij Lyri zou vragen. Neuriënd kamde hij het blonde haar en de rode baard. Brett vond zichzelf niet ijdel, maar voor een dwerg stond hij elke dag lang voor de kostbare spiegelscherf van opa. Hij sloeg een goed figuur met die mooie ronde neus, dikke wangen en zware wenkbrauwen en met zijn stevige bouw was hij een gewilde vrijgezel. Bovendien maakte hij vrolijke muziek, bij een mop kreeg hij de lachers aan zijn kant, hij verloor zelden een schaap en als buffelrenner eindigde hij altijd bij de eerste tien. Sinds ze elkaar gekust hadden lag alles waar Brett naar verlangde in dat knikje van Lyri op het komende feest. Aan het eind van de avond zou hij haar over de drempel dragen in de rieten hut waar ze rest van hun leven samen bleven. Het takje lavendel van Lyri op zijn jas vertelde dat ze het knikje zou geven. Het ongeduldige gemekker van zijn kudde beantwoordde hij door fluitend de hekken open te gooien. Vandaag liet hij de schapen zelf de richting kiezen vanwege dat mooie leven en de stralende toekomst.

Trilogie

Van mijn fantasy trilogie ‘De tovenaarstweeling’ is deel 1 ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen’ verkrijgbaar via de (online)boekhandel en de Boektiek van Ambilicious. Nieuwsgierig? Deze link brengt je naar een inkijkexemplaar en toon de eerste pagina’s van het verhaal.

Proeflezers vinden dat mijn boek prettig leest en je het verhaal intrekt. De magie is overtuigend, er zit humor in en de sfeer lijkt op die van Harrie Potter/Tolkien. Recensies vind je hier en hier.

Ik hoop dat je er plezier aan beleeft.

Hier vind je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn instagram account.

Op TikTok vind je me ook

Deel dit artikel