Wie ben ik

Ik ben getrouwd, al heel lang en met veel plezier. We hebben twee kinderen en vijf kleinkinderen. Ik vind schrijven leuk, ik gebruik mijn hersens, maar vooral mijn fantasie. Ik zoek niet de literaire perfectie; ik zoek een goed verhaal. Naarmate je langer schrijft, word je er beter in. Wat niet wil zeggen dat het een goed boek is. Ik schrijf veel en snel, maar ook bij mij duurt het al gauw drie jaar voor een boek af is. En als ik iemand daarmee een paar ontspannen uren kan bezorgen, ben ik tevreden.’

Ik ben alles geweest: klusjesman, planeconoom, manager, projectleider, onderzoeker. Daarin vond ik oplossingen buiten de kaders. Als schrijver laat ik mijn fantasie uit de lijntjes glippen. Dat leidt tot ontspannende fictie op basis van een idee wat overal vandaan kan komen. Ik schrijf voor mijn plezier. Logisch, als ik liever zou timmeren pakte ik een hamer in plaats van een pen. Of in mijn geval een toetsenbord. Plezier is niet voldoende. Elke schrijver wil gelezen worden, ik ook. Op mijn blog, facebook, Kobo-plus en Instagram deel ik verhalen en foto’s die me verbazen.

Intussen heb ik al aardig wat gepubliceerd. Ik vond het tijd daar een totaaloverzicht van te maken.

Publicaties

Mijn eerste gepubliceerde boek in 2022 was ‘draken, reuzen en zwarte dwergen.’ Dit is de link, die leidt naar een inkijkexemplaar. Het is het eerste deel van een trilogie.

In 2023 publiceerde Ambilicious ‘de tunnel van Merlijn.’ Dat zal uitgroeien tot een serie van in ieder geval drie delen. Dit is de link

Ook publiceerde ik een single e-boek ‘de zoektocht van Gio.’ Hier is de link

Bij Kobo vind je nog vier andere boeken van mij. En het is de bedoeling dat in 2024 weer twee publicaties tot stand komen, het zij bij Kobo, hetzij bij Ambilicious.

Neem de moeite om eens rond te sneuvelen en ik hoop dat je er plezier aan beleeft.

Deel dit artikel