Parijs drugs
boekomslag

Janine

Janine speelt een kleine, maar belangrijke rol in het boek ‘Parijs wacht niet op een bokser.’ Ze ontmaagdt Martin en dat vindt hij fantastisch. ‘Parijs wacht niet op een bokser’ is een novelle qua omvang en qua spanning een thriller of romantisch verhaal. Het ligt er maar net aan hoe je het bekijkt. Het is verkrijgbaar via Kobo en Kobo Plus (gratis). Dit is de link naar ‘Parijs wacht niet op een bokser.’

Citaat

‘Ik heb een nieuw fotoboek en dat moet je zien.’

Foto’s waren de enige kunstvorm waarvoor John me geïnteresseerd kreeg. Zijn vriendin en een meisje uit mijn klas fietsten mee.

In de woonkamer gaf John me het boek dat hij bewonderde. ‘Kijk hiernaar, let op de achtergrond en de effecten van de zwart-wit beelden.’ Zelf verdween hij met zijn vriendin naar zijn kamer.

Uitnodigend klopte Janine op de bank naast haar en samen met haar sloeg ik het boek open. John kon af en toe een geintje uithalen en dit boek met naaktfoto’s deed me blozen. Niet vanwege de foto’s, maar vanwege Janine naast me.

‘Vind je de foto’s mooi?’ vroeg ze.

‘Ja, vooral die ene waarop de dikke eikenboom staat.’ Hiermee ging ik niet op de naaktheid van de vrouw in en dat leek me een veilig antwoord.

‘Heb je wel eens een naakte vrouw gezien?’

Waar wilde ze naartoe? ‘Een keer vergat mijn moeder haar slaapkamerdeur dicht te doen.’

‘Dat is een oude vrouw. Nee, ik bedoel een jonge vrouw, zoals ik.’

‘Nee.’ Ik lachte een beetje en zei brutaalweg: ‘Ik zou het wel willen.’

Inmiddels lag haar hand hoog op de binnenkant van mijn dijbeen. ‘Ik laat je wat zien. Kom mee.’ Ze trok me mee naar boven naar de slaapkamer van de zus van John.

‘Janine, dat kan toch niet,’ protesteerde ik.

‘Poe, er is toch niemand.’ Het klonk vol zelfvertrouwen. Met haar rug naar me toe trok ze de kleding uit, sloeg het bed open en trok het dekbed over zich heen. Daaruit concludeerde ik dat ze net zo verlegen als ik was. Ze lag niet onvoorbereid en gaf me een klein pakje. Dat kende ik.

‘Niet met je tanden, idioot. Voorzichtig. Het moet heel blijven.’

Een kwartier later was ik maagd af. Wow, wat was dit heerlijk. Ik kende het handwerk, maar dat was amateurniveau vergeleken met het echte werk. 

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn Instagram account.

Deel dit artikel