Parijs drugs
boekomslag

Martin is verslaafd, maar geeft zijn liefde voor cocaïne voor zichzelf niet toe. Hij kan ook heel goed boksen en heeft daar een stevige plaatselijke reputatie mee opgebouwd. Daar gaat het volgende citaat over.

‘Parijs wacht niet op een bokser’ is een novelle qua omvang en qua spanning een thriller of romantisch verhaal. Het ligt er maar net aan hoe je het bekijkt. Het is verkrijgbaar via Kobo en Kobo Plus (gratis). Dit is de link naar ‘Parijs wacht niet op een bokser.’

Citaat

‘Ik heb een nieuwe vriendin, Eva, en ik denk dat ze de ware voor me is.’

Het kon me niet echt schelen. ‘Gefeliciteerd, maar bepaald vrolijk kijk je er niet bij.’

‘Nee. Ze heeft problemen.’

‘Wie niet. Wat heb ik daarmee te maken?’

‘Geef me even de tijd om het uit te leggen.’ John vertelde dat Eva gokverslaafde was. Ze was afgekickt op kosten van haar ouders. Haar gokschulden moest ze zelf oplossen. ‘Ze heeft ongeveer 30.000 euro schuld aan Bram de Kurk.’

Nu lette ik op. ‘Sodeju, met hem moet je geen ruzie zoeken. Als je in handen van Bram valt, kom je daar moeilijk uit. Hoe gaat Eva dat aanpakken?’

‘Ze is van de schuld af als ze een half jaar achter de ramen op de Oude Haven gaat zitten.’

‘Een half jaar valt nog mee. Het is haast aardig van Bram. Maar je vindt het vast geen prettig idee.’

‘Doe niet zo belachelijk. Ik heb een beter idee en daar wilde ik met je over praten.’

Mijn lege glas stak ik omhoog.

Met een nieuw biertje luisterde ik naar het idee.

Het kwam erop neer dat John graag wilde dat ik voor Bram zou boksen om Eva van haar schuld af te helpen.

Hier vind je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn Instagram account.

Deel dit artikel