Deel 2 van het fantasyboek Shangri-La

“Terug naar Shangri-La” lag in de winkel en een lezer stelde de vraag “komt er een 2de deel?”

Eerlijk gezegd had ik nog niet bij stil gestaan bij de gedachte aan een tweede deel. Ik twijfelde, meestal is een tweede deel alleen een succes als je die twee of drie delen van te voren al in je hoofd hebt zitten. Zomaar aan een tweede deel beginnen kan een teleurstelling worden: de verhaallijn is zwak, het komt niet echt van de grond, de personen boeien niet meer, enz.

Uiteindelijk, het eerste deel overdenkende, besloot ik dat in dat boek voldoende elementen zaten, die een tweede deel waar konden maken en ik vond een verhaallijn.

Deel 2 “De strijd om Shangri-La” is gereed

Deel 2 “De strijd om Shangri-La” is gereed en wat nu? Vorig jaar heb ik, via schrijverspunt, mijn eerste boek uitgegeven. Dat vroeg veel zelfpromotie en voor één keer vond ik dat leuk, een tweede keer ga ik er niet aan beginnen. Dus hoe krijg ik deel 2 over de toonbank?

Ik heb het naar een uitgever gestuurd, die had zinnige opmerkingen (Ambilicious, lijkt mij een goede uitgever, ze reageren snel en denken met je mee). Die opmerkingen heb ik verwerkt. Ambilicious wil het uitgeven met een verbetertraject. Daar heb ik voor dit boek geen zin in, ik wil door met schrijven van mijn trilogie ‘de tovenaarstweeling’

Ik ben schrijver, geen verkoper

Ik schrijf veel en snel. En zoals elke schrijver wil ik gelezen worden maar voor mij is duidelijk dat ik schrijver ben, geen verkoper, ik ga niet lopen trekken en duwen aan een POD-boek. Ik word zelf uitgever. Nu ja, niet echt natuurlijk maar voor de ISBN-nummers registreer ik me als uitgever. Ik geef mijn boeken of via een reguliere uitgever uit of als e-book en dat laatste gaat vrij makkelijk.

Gratis weg geven

Ik schrijf voor mijn plezier en als iemand een paar prettige uren aan mijn boek beleeft, ben ik tevreden. Ik hoef er niets aan te verdienen, bovendien rijk wordt je alleen maar op Harry Potter niveau.

Daarom geef ik deel 2 “de strijd om Shangri-La” gratis als pdf weg via mijn blog www.schrijvervanonzin.eu. Een mailtje via het contactformulier is voldoende en ik stuur het document op.

De strijd om Shangri-La, waar gaat het over?

In Ierland vindt Gijs het graf van een mythische Keltische held, dat maakt

hem tot een rijke archeoloog. De Banchees verstoren met een moordaanslag zijn geluk met Maria. Met hulp van een corrupte Scotland Yard agent slaan Gijs en Maria op de vlucht tot Merlijn en Marcus hen met magie op Lanzarote vinden. De twee Shangri-Lanen halen hen over de planeet Shangri-La te helpen tegen de Banchees. Als tegenprestatie mogen Gijs en Maria via de magische weg Shangri-La bezoeken.  Daar aangekomen ontsnappen ze ternauwernood aan de verscheurende vallei dieren. De Shangri-Lanen verliezen de eeuwigdurende oorlog met hun vijand en de  ruimtevloot van de Banchees nadert Shangri-La. Merlijn weigert Gijs en Maria terug naar de aarde te brengen en het dreigt uit te lopen op de vernietiging van Shangri-La met hen erbij.

Wordt de vernietiging van Shangri-La voorkomen, komen ze via de magische weg terug op aarde en wat heeft Merlijn Gijs nog meer te vragen?

Deel een

‘Terug naar Shangri-La’ is nog te koop. ISBN: 978-94-6266-458-6. te verkrijgen bij de lokale boekhandel of bij Bol.com

deel een

De vondst van een Keltische helm in een Romeins kistgraf in Nijmegen leidt tot een ontmoeting van Gijs met de legendarische Merlijn. Het leven van Gijs komt totaal op zijn kop te staan.

Wil je naar het contactformulier? Klik hier

Als je mij op mijn persoonlijke Facebook wil volgen, klik hier

Deel dit artikel