Free as a bird

Free as a bird staat op The Beatles Anthology en schopte het tot nummer zes in the Billboard top 100 in 1995. Vrij als een vogel zijn ook mijn boeken. Ik geef ze gratis weg bij kobo plus. Op dit moment staan daar de volgende boeken:

free as a bird
mussen, de leukste vogels en vrij

“Terug naar Shangri-La”, deel een van een fantasyserie.

“De strijd om Shangri-La”, deel twee  van een fantasyserie.

“De pausen, een apart slag volk”

“Fatale briefjes”

“Helse sprookjes”

Gratis e-books

Waarom gratis e-books? Waarom niet? Free as a bird, prima toch. Mij gaat het om het plezier van het schrijven, het neerzetten van een, hoop ik, goed geschreven verhaal. Als ik iemand daarmee een paar plezierige uren bezorg is dat een bonus. Geld verdienen is niet mijn doel, bovendien verdien je met boeken alleen geld als je Terry Pratchett of Tolkien heette. 

Een POD-boek is heerlijk, want een eigen boek, om in je hand te houden, voelt fantastisch. Voor de rest is POD mij teveel gedoe en een tijdvreter, daar heb ik geen zin in. Ik heb, op basis van een eerste grove opzet, een traject lopen bij Ambilicious voor een fantasy trilogie. Voor het overige publiceer ik mijn boeken/verhalen als e-books, dat gaat lekker makkelijk en ik geef ze gratis weg bij Kobo-plus of voor €1,99 bij Kobo. Deze wijze van uitgeven geeft mij rust.

Ik schrijf graag gevarieerd. Bij Kobo staan twee fantasyboeken, een sprookjesboek (maar dan net een slag anders), een verzameling thrillerachtige verhalen en verhalen waarbij ik de smeuïge pausen uit het verleden op de hak neem. Ik schrijf ook kinderboeken maar die zijn nog niet klaar voor publicatie.

Litteratuur

Ik schrijf geen litteratuur, dat is voor mij te hoog gegrepen. Ik schrijf lectuur. Toch kan ik het niet laten deze foto toe te voegen.

Hier vindt je mijn http://schrijvervanonzin.eu/contact/

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Gepubliceerd 13-9-2021, herzien 20-10-2021

Deel dit artikel