Boeken

Toverstenen

toverstenen
De ruwe toverstenen uit het boek

Om toverstenen (en Draci’s, zwarte dwergen en draken) draait het in de trilogie ‘De tovenaarstweeling.’  De rode toverstenen gebruiken de tovenaars om tussen de werelden te reizen met de ruimtepoorten. Overigens weet niemand wie die ruimtepoorten heeft gebouwd. Groene en paarse stenen hebben een rol bij toepassen van magie. Maar het krachtigst en het zeldzaamst zijn de witte stenen. Met behulp van de witte stenen ontsnappen Lyam en Lianne op het allerlaatste moment aan hun moordzuchtige oom Dwaine.

Aan ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen’ heb ik met veel plezier geschreven. Jarenlang, maar dat hoort bij mijn manier van schrijven. Het is aangekocht door Biblion, dus in de bieb te lenen. Als e-book is het ook verkrijgbaar. Ik krijg mooie recensies en nu staat het op de longlist van fantascifi.

Dit jaar verschijnen ‘De tunnel van Merlijn’ en ‘De zoektocht van Gio.’ Deze fantasyboeken hebben een ander onderwerp. Ik hoop volgend jaar deel twee van de trilogie ‘De tovenaarstweeling’ uit te brengen en, hoop ik, het eerste deel ‘De jacht op Carl’ van een nieuwe serie ‘De vuurdraken.’

Recensies van ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen’ vind je hier en hier.

Hier vind je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn Instagram account.

Op TikTok vind je me ook

Deel dit artikel