Maagd

Parijs
boekomslag

Iedereen komt als maagd ter wereld. Over het algemeen wordt het pas vanaf de puberteit een dingetje. Sommigen blijven maagd, anderen geven die status snel op, weet anderen wachten ermee. Vaak wordt binnen vriendengroep erover logen, opscheppen is van alle tijden. Ook Martin verloor al vroeg zijn maagdelijkheid.

Citaat

‘Vind je de foto’s mooi?’ vroeg ze.

‘Ja, vooral die ene waarop de dikke eikenboom staat.’ Hiermee ging ik niet op de naaktheid van de vrouw in en dat leek me een veilig antwoord.

‘Heb je wel eens een naakte vrouw gezien?’

Waar wilde ze naartoe? ‘Een keer vergat mijn moeder haar slaapkamerdeur dicht te doen.’

‘Dat is een oude vrouw. Nee, ik bedoel een jonge vrouw, zoals ik.’

‘Nee.’ Ik lachte een beetje en zei brutaalweg: ‘Ik zou het wel willen.’

Inmiddels lag haar hand hoog op de binnenkant van mijn dijbeen. ‘Ik laat je wat zien. Kom mee.’ Ze trok me mee naar boven naar de slaapkamer van de zus van John.

‘Janine, dat kan toch niet,’ protesteerde ik.

‘Poe, er is toch niemand.’ Het klonk vol zelfvertrouwen. Met haar rug naar me toe trok ze de kleding uit, sloeg het bed open en trok het dekbed over zich heen. Daaruit concludeerde ik dat ze net zo verlegen als ik was. Ze lag niet onvoorbereid en gaf me een klein pakje. Dat kende ik.

‘Niet met je tanden, idioot. Voorzichtig. Het moet heel blijven.’

Een kwartier later was ik maagd af. Wow, wat was dit heerlijk. Ik kende het handwerk, maar dat was amateurniveau vergeleken met het echte werk. Uitgehijgd vertelde ik dat ik altijd een beetje bang was voor meisjes. ‘Jullie lopen groepjes van 2, 3 of 4 en altijd pratend. Dus ik blijf uit de weg.’

‘Dat is een vorm van zelfbescherming tegen al te brutale jongens.’

‘Een op een zijn jullie leuk en jij in het bijzonder.’

‘Ik wil dit nog een keer, maar niet vandaag. Je moet wel oppassen voor mijn ex-vriendje. Die is nog steeds stik jaloers op elke jongen waar ik mee omga.’

Boek

Het is verkrijgbaar via Kobo en Kobo Plus. Ik schrijf graag en veel. Daarnaast stel ik met alle plezier mijn boeken (bijna) voor niets beschikbaar: een schrijver wil gelezen worden.

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn Instagram account.

Deel dit artikel