Pausen en sprookjes.

Bestaat dat pausen en sprookjes? Nee, natuurlijk niet. Wat wel bestaat zijn gratis e-books. Ik geef ze gratis weg bij kobo plus. Op dit moment staan daar de volgende boeken:

“Terug naar Shangri-La”, deel een van een fantasyserie.

“De strijd om Shangri-La”, deel twee  van een fantasyserie.

“De pausen, een apart slag volk”, hierin neem ik de smeuïge pausen uit het verleden op de hak.

“Fatale briefjes”, een verzameling thriller en fantasy verhalen

“Helse sprookjes”, een sprookjesboek maar dan net een slag anders.

Overigens zou ik de Shangri-La boeken op dit moment niet kiezen. Ik ben er niet meer tevreden over. Er komen nieuwe versies. Ik zou gaan voor de pausen en de sprookjes

Gratis e-books

Waarom gratis e-books? Waarom niet? Mij gaat het om het plezier van het schrijven, het neerzetten van een, hoop ik, goed geschreven verhaal. Als ik iemand daarmee een paar plezierige uren bezorg is dat een bonus. Geld verdienen is niet mijn doel, bovendien verdien je met boeken alleen geld als je J.K. Rowling heet. 

Een POD-boek is heerlijk, want een eigen boek, om in je hand te houden, voelt fantastisch. Voor de rest is POD mij teveel gedoe en een tijdvreter, daar heb ik geen zin in. Ik heb, op basis van een eerste grove opzet, een traject lopen bij Ambilicious voor een fantasy-trilogie. Voor het overige publiceer ik mijn boeken/verhalen als e-books, dat gaat lekker makkelijk en ik geef ze gratis weg bij Kobo-plus of voor €1,99 bij Kobo. Deze wijze van uitgeven geeft mij rust.

Omslag boeken

pausen en sprookjes
foto van de wijnhellingen bij de Ahr

Het voordeel of misschien het nadeel van zelf e-boeken plaatsen op kobo is dat je zelf voor de ISBN-nummers en de boekomslag moet zorgen. Ik vind dat geen probleem. Ik maak graag foto’s en koos als standaard voor al mijn boeken een foto met herfstkleuren van de wijnhellingen van de Ahr. Dat was uit de tijd dat de Ahr een vriendelijk, kabbelend riviertje was. Wist ik veel dat een jaar later de Ahr een brullend, verwoestend waterspook zou zijn.

Hier vindt je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Deel dit artikel