E-book

e-book
Bron: Wikipedia. / Design Continuum

Een e-book leest fantastisch. Je kan de letters zo groot zetten dat het voor jou prettig leest. Misschien zijn e-boeken daarom populair. Ook mijn boek ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen’ is ook als e-book uitgegeven en als klap op de vuurpijl: Biblion heeft mijn boek gekocht en in de bibliotheken kan je het boek lenen. Als kennismaking hierbij een stuk uit het begin.

Citaat

Haar gescheurde lievelingstapijt liet haar onverschillig, het puin, de zwaar beschadigde dikke plafondbalken, de versplinterde meubelen, het extra licht door het grote gat in de halve meter dikke muur: het zei haar niets. Dat de haardmantel in stukken lag interesseerde haar niet. Alles wat ze zag was het lichaam van Shaun met de benen in een vreemde hoek onder zich, voor Shaun bestond geen hoop meer. Wraak wilde ze. ‘Gestoorde gek, sterf en verdwijn onder de steen waar je thuishoort, broedermoordenaar. Nescius. ‘

Naar de bewusteloze Dwaine keek ze niet om, straks sleepte ze hem naar de martelkamer en hakte daar net zo lang stukjes van zijn lijf tot hij smeekte om een bevrijdende dood. Ze richtte zich op de Vikingen. Wraak wilde Caitlyn, wraak overheerste haar gedachten. Haat borrelde op tegen de moordenaars van haar geliefde. Eeuwige verdoemenis, in een onpeilbaar lijden, tot het einde der tijden kregen ze. Zonder enige bedenking weefde ze de spreuk die ze ooit fluisterend leerde uit een verboden toverboek. Het was pure nieuwsgierigheid van een jonge tovenares die het boek uit de stevig gesloten kast pakte en ze had nooit gedacht dat ze ooit zwarte magie zou bedrijven. ‘Excellium Diablo, da mihi Lagarfljótsormurinn, da mihi, da mihi Diablo … ‘

De haren van de Vikingen stonden ver van het hoofd af, ze voelden de lucht vibreren. Caitlyn riep iets op uit de diepe duistere spelonken van de hel! De mannen voelden het niet alleen, ze hoorden het onmenselijk aanzwellende gebrul van het monster in wording naderen.

Trilogie

 ‘Draken, reuzen en zwarte dwergen’ is deel 1 van mijn fantasy trilogie ‘De tovenaarstweeling’ is verkrijgbaar via de (online)boekhandel en de Boektiek van Ambilicious. Nieuwsgierig? Deze link brengt je naar een inkijkexemplaar en toon de eerste pagina’s van het verhaal.

Lezers geven aan dat het prettig leest, je wordt het verhaal ingetrokken, de magie is overtuigend, er zit humor in en de sfeer lijkt op die van Harrie Potter/Tolkien.

Lezers vragen aan me: waar blijft deel twee.

Recensies vind je hier en hier.

Hier vind je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn Instagram account.

Op TikTok vind je me ook

Deel dit artikel