Fatale briefjes

fatale briefjes

Ik doe vaak mee aan schrijfwedstrijden. Je krijgt commentaar terug. In bijna alle gevallen geef ik ze gelijk en ik pas het verhaal aan. Een van die verhalen groeit nu uit tot een fantasy serie. Ik heb nog een kortverhaal van een paar jaar geleden liggen over Marsianen. Dat wil ik nu uit gaan werken tot een langer verhaal. Met sommige verhalen doe ik nooit meer wat. Hooguit gebruik ik een gedeelte voor een ander verhaal. Andere verhalen staan opgeslagen in een bestand. Soms bundel ik deze verhalen tot een boek. Een aantal verhalen vind je in ‘Fatale briefjes’ bij kobo plus gratis te lezen

Inhoud

Marc neemt een opdracht aan van Pauline om de moord op haar opa te wreken. Ze lossen de moord op en Pauline deelt het bed met Marc. Maar de vierde SS’er heeft Marc nooit gevonden

In de nieuwe toren van zijn paleis liet la Dangereuse bereidwillig haar tuniek door Willem losknopen. Ze wist dat zolang hij haar naakt op zijn schild liet portretteren, ze altijd verzekerd was van zijn liefde.

Jacob, Nelis en Karel wilden in Klondike rijk worden. Geen van drieën kwamen ze er ooit aan.

Adina’s boosheid mengde zich met nieuwsgierigheid, niet veel mensen was het gegeven om haar stem te weerstaan. Als dat gebeurde zei haar oma: “hard weglopen of dat andere.” Op haar tiende luisterde ze met rode oortjes naar de uitleg van oma over ‘dat andere’.

De afwijkende Michiel duikt in de golven, de vrouw kijkt en Michiel weet dat hij niet alleen het naaktstrand zal verlaten.

Sylvia’s moeder is inderdaad een kreng.

Sam de kater helpt de tovenaar en als dank verandert de tovenaar hem in een kat-mens. Sindsdien heeft het Sam het beste van twee werelden.

De beste vriend van Vince bedriegt hem met zijn vrouw. Vince neemt wraak.

Een van de verdwenen eieren van Fabergé duikt op. De vraag is wie gaat ermee vandoor.

Hier vind je mijn contactformulier

Zo ga je naar mijn persoonlijke Facebook

Dit is mijn Instagram-account.

Op TikTok vind je me ook

Deel dit artikel